Кришки

Кришка  зливна МЕД
5.00грн.
Кришка Hilton 5206 4шт вакуумна
37.00грн.
Кришка для вина МЕД
14.00грн.
Кришка для вина п/е прозора
10.00грн.
Кришка капронова гаряча
3.30грн.
Кришка капронова гаряча Горизонт
3.10грн.
Кришка капронова гаряча МЕД
5.00грн.
Кришка капронова холодна біла
2.50грн.
Кришка капронова холодна кольорова
2.50грн.
Кришка капронова холодна МЕД
4.00грн.
Кришка майонезна
0.88грн.
Кришка твістова (20)
2.20грн.
Кришка твістова Твіст-100
12.50грн.
Кришки закаточні ДАРИНКА (500шт)
3.00грн.