Штучні дерева

Сосна 1,5м
675.00грн.
Сосна 1,8м
945.00грн.
Ялинка 1,3 м
398.00грн.
Ялинка 1,5 м "Елегія"
12658.00грн.
Ялинка 1,5м Карпатська
465.00грн.
Ялинка 1,8  м
575.00грн.
Ялинка жива на підставці
69.00грн.
Ялинка "Елегія"  підставка
0.00грн.
Ялинка "Елегія" добор 2м
0.00грн.